Историята на твоето био брашно

София Мел БИО брашно е произведено от сертифицирани житни култури, които не са генно модифицирани и са отгледани по правилата за биологично производство, имащи пълна проследимост. Почистването на висококачествената и органична суровина (жито/ръж/лимец) се осъществява чрез многостепенна система за отделяне на външни тела от семената.

Нашата био мелница се намира в Австрия и напълно отговаря на законодателството на ЕС за био продукти, както и на Асоциацията БИО Австрия. Всички тези съответствия гарантират био произхода на брашното.

София Мел БИО брашна са 100% био продукти, които са подходящи за разнообразно здравословно меню за цялото семейство. Стриктният контрол при производство гарантира високото качество на продукта от зърното до магазина и отлични резултати при печене и готвене.

- 100% био брашно; - Без консерванти и подобрители; - За балансирано и разнообразно меню; - Произведено от австрийски био сертифицирани култури, в Австрия; - Отговаря на изискванията на ЕС за био продукт и на Асоциация Био Австрия; - Малка, удобна опаковка от 0,500 kg; - Три вида био брашно: пшенично, ръжено и от лимец; - Достъпна цена.