Пшенично брашно

София Мел пшенично био брашно може да бъде използвано за приготвяне на хляб, закуски, кексове, мъфини, бисквити, сладкиши, бухти, палачинки, панировка, ястия.

Нетно количество: 500 g

Срок на годност: 12 месеца

Страна на произход: Австрия

брашно от лимец

София Мел био брашно от лимец може да бъде използвано за приготвяне на формов хляб с мая, сода или квас, сладкиши, мъфини, дребни сладки, бисквити, соленки и крекери.

Нетно количество: 500 g

Срок на годност: 12 месеца

Страна на произход: Австрия

ръжено брашно

София Мел ръжено био брашно може да бъде използвано за приготвяне на хлебчета, питки, солени мъфини, бисквити, палачинки, ръжено-пшенични хлябове и питки, диетични печива.

Нетно количество: 500 g

Срок на годност: 12 месеца

Страна на произход: Австрия