Курсове

Искаш ли нови знания и кулинарни приключения? Искаш ли да се научиш да месиш и печеш или да подобриш твоите умения в пекарството? Академия „Изпечи с любов“ е точното място! Всички курсове са създадени за любители-пекари като теб и ще ти помогнат да постигнеш винаги отличен резултат в кухнята.

Запиши се сега, местата са ограничени.

Всички курсове се провеждат в гр. София, ул. “Павлина Унуфриева” 4, Зала София Мел

Хляб и Вино

Елате на курс, който съчетава едни от най-старите кулинарни удоволствия – хляба и виното. Ще се потопите в изкуството на месенето, а докато вашият хляб втасва и се пече, в приятна компания ще се насладите на чаша вино от „Веселите винари“, поднесена с ароматен хляб и разядки. Курсът е чудесен начин да намалите стреса от ежедневието чрез месетерапия, а новите знания и умения ще направят вечерта ви още по-специална.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

Приготвяне на ароматен нестандартен хляб. Всяка стъпка се обяснява детайлно, като се показват различни тънкости и трикове.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готово печиво след курса

Групи:

 до 12 курсисти

Цена: 59,00лв. / 30,17€ с ДДС
Начало:

18:00 часа
Продължителност – около 3 астрономически часа.

Дати:

Дърпана баница

Истинската магия на българската кухня оживява в дърпаната баница – тънки кори, измайсторени на ръка и богата плънка, която носи вкус на дом и уют. В курса ще се докоснете до техниката на дърпането – изкуство, предавано от поколения. Ще научите тънкости, които превръщат всяка баница в кулинарно съкровище, а ароматът ѝ ще събере всички около масата.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

На курса ще успеете да издърпате кори за две средно големи баници. Ще направите и две различни плънки за всяка кора. Стъпките се обясняват детайлно, като се показват различни тънкости и трикове.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови печива след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 79,00лв. / 40,39€ с ДДС
Начало:

10:00 часа
Продължителност – около 5 астрономически часа.

Дати:

* изображението е илюстративно

Коледни бисквити

Коледата започва с уханието на канела, джинджифил и мед, които изпълват дома с топлина. В този курс ще се научите да приготвяте шарени коледни бисквити – хрупкави отвън, нежни отвътре и украсени с любов. Те са не само вкусно изкушение, но и забавление за цялото семейство, което превръща празниците в още по-сладки моменти.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

На курса ще направите два вида сладки, които ще бъдат украсени с цветна глазура. Стъпките се обясняват детайлно, като се показват различни тънкости и трикове. Ще се покажат рецепти за няколко вида глазура. Не се работи с фондан.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови бисквити след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 89,00лв. / 45,50€ с ДДС
Начало:

10:00 часа
Продължителност – около 5 астрономически часа.

Дати:

* изображението е илюстративно

Ритуална погача и постна питка за Бъдни вечер

В този курс ще се докоснете до традициите и ще научите как да замесвате и оформяте красиви ритуални погачи за кръщене, сватба или специален празник. Ще усетите магията на тестото, което под ръцете ви се превръща в обреден хляб – с изящни фигури, плетки и украси. Същевременно ще приготвите и една по-различна содена питка, идеална за Бъдни вечер.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

Приготвяне една ритуална погача и една содена питка. Всяка стъпка се обяснява детайлно, като се показват различни тънкости и трикове.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

 до 12 курсисти

Цена: 89,00лв. / 45,50€ с ДДС
Начало:

10:00 часа
Продължителност – около 5 астрономически часа.

Дати:

* изображението е илюстративно

Пица и фокача

Италия идва във вашата кухня с аромата на прясно изпечено тесто и златиста коричка. В този курс ще се научите да месите класическа италианска пица и ароматна фокача, покрита с маслини, розмарин или свежи домати. Ще усетите радостта от простите, но съвършени съставки и ще създадете печива, които събират цялото семейство около масата. Това е пътешествие към вкус, уют и истинска наслада за сетивата.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

Приготвяне на пица и фокача с предварително замесена бига, отлежала 24 часа. Всяка стъпка се обяснява детайлно, като се показват различни тънкости и трикове.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови печива след курса

Групи:

 до 12 курсисти

Цена: 79,00лв. / 40,39€ с ДДС
Начало:

10:00 часа
Продължителност – около 5 астрономически часа.

Дати:

* изображението е илюстративно

регистрация

Общо за плащане:

/

Метод на плащане

След изпращане на заявката ще получиш имейл от нас с банкови детайли за извършване на плащане. Важно - място се запазва само след успешно плащане!



Данни за плащане:
Банкова сметка: BG 47 UBBS 8155 1060 0922 08
Банка: Обединена Българска Банка
Собственик: Гудмилс България ЕООД
Основание за превода: Резервация курс

Завършете резервацията си и за да се потвърди мястото ви, изпратете ваучера на и-мейл info@goodmills.bg до 48 часа.

Последни мнения

Х Христо Христов

Супер !!!

К Калина Колева

Здравейте, изключително доволна съм. Прекрасна база, мила и компетентна водеща на курса, качествен резултат.

Н Надежда Илиева

.

Н Надежда Илиева

.

Р Райна Радкова

Страхотно представяне на преподавателската с много задълбочени познания, които обясниха грешките които съм имал. Малко съм разочарован, че получих само рецептите на двата хляба които правихме в курса. Имах очакване да получа и други рецепти за хляб.

Р Ружа Загорска

Страхотно преживяване, препоръчвам на всеки. Полезно и мнооого вкусно :)

М Мариана Иванова

Много добра организация , отлична обстановка, много лъчезарен и професионален екип на София Мел Благодарим и пак ще дойдем

Г Гергана Ахчиева

Много информативен, практически и много добре структуриран курс, с отличен инструктор

Е Елена Бисеркова

Еклерите станаха много вкусни. Много добре бухнаха във фурната и се изпекоха. Няма да купувам повече готови.

И Ивайло Иванов

Супер курс

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.