Добруджанки
Други солени печива

Необходими продукти:

300 г брашно София Mел Класик
1 яйце
200 г кисело мляко
100 г натрошено сирене
½ ч. л. сол
1 ч. л. сода бикарбонат
масло
настърган кашкавал

Начин на приготвяне:

Содата се изгася в киселото мляко и се добавя към яйцето, брашното, солта и сиренето. От полученото тесто се оформят топки. В средата на всяка се слага малко масло и се поръсва с кашкавал. Пече се в загрята на 170 градуса фурна за около 20 минути.

ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

03.11.2016

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.