Шоколадов фъдж
Сладкиши

Необходими продукти:

280 г брашно София Мел Класик
3 яйца
220 г фина захар
30 г натурално какао
250 г кисело мляко
125 г масло
1 пак. бакплувер
200 мл прясно мляко
кокосови стърготини за поръсване

Начин на приготвяне:

1 стъпка
Смесете захарта, какаото, прясното мляко и маслото и ги сложете за заврат. От сместа отделете 240 мл за заливане на сладкиша.

2 стъпка
Разбийте яйцата и към тях довабете охладената шоколадова смес, брашното, киселото мляко и бакпулвера.

3 стъпка
Сложете кексовата смес в тава и печете на 180°C.

4 стъпка
Когато се охлади, залейте с отделената шоколадова смес и поръсете с кокосови стърготини.

ЗЛАТИН ЕФТИМОВ, Гр. БУРГАС

ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

средна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

От 40 до 90 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

05.03.2020

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.