Коледни линцер сладки
Дребни сладки

Изпратена от:

Михаела Алабозова от Бургас

Необходими продукти:


500 г брашно София мел екстра

250 г краве масло,

150 г пудра захар,

настъргани лимонов корички,

4 жълтъка

Начин на приготвяне:

1. От всички продукти замесваме меко тесто.

2. Покриваме с фолио и го оставяме за една нощ в хладилник.

3. Разточваше тесто с дебелина 3 - 5 мм и с формички изрязваме еднакъв брой сладки.

4. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса до порозовяване на краищата. Внимателно ги прехвърлям върху метална решетка докато изстинат.

5. Слепваме ги със сладко по избор (най-добре с кисел вкус).

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

30.12.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.