Меки сладки с тиква
Дребни сладки

Изпратена от:

Милка Иванова от Ловеч

Необходими продукти:

500 гр брашно София Мел
2 яйца
200 г захар
250 мл прясно мляко
125 г масло
200 г пасирана печена тиква
1 бакполувер
1 ванилия
1 лъжица канела

Начин на приготвяне:

1. Яйцата се разбиват със захарта.

2. Прибавя се разтопеното масло, млякото и пасираната тиква. Добавя се брашното с бакполувера,канелата и ванилията.

3. Омесва се до меко тесто, прави се на топчета и се пече в загрята фурна на 200гр.

4. Слепват се с мармалад по желание.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

25.11.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.