Протеинови мъфини
Други солени печива

Изпратена от:

Златина Желязкова от гр. Варна

Необходими продукти:

Бяло брашно София Мел - Класик - 80 гр.
Яйца - 6 бр
Кисело мляко - 1 супена лъжица
Бакпулвер - 1/4 чаена лъжичка
Сирене - 200 гр.
Масло - 20 гр.
Галета - на вкус
Магданоз - на вкус
Сол - на вкус

Начин на приготвяне:

1. Слагаме яйцата в купа, разбъркваме добре и добавяме киселото мляко.

2. В брашното слагаме бакпулвера, която смес добавяме към разбитите яйца. Разбъркваме добре до получаване на хомогенна смес, посоляваме.

3. Към получената смес добавяме натрошеното сирене.

4. Намазваме формата за мъфини обилно с масло, поръсваме стените и дъното с галета. Сипваме сместа. Поръсваме със ситно нарязан магданоз.

5. Печем до зачервяване във фурната на 160-180 градуса.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

17.11.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.