Сладки Червено Кадифе
Дребни сладки

Изпратена от:

Валерия Томова от София

Необходими продукти:

400 гр. брашно София Мел Класик
120 гр. захар
1 бр. ванилия
30 гр. какао
20 гр. бакпулвер
3 бр. яйца
5 гр. сол
100 мл. олио
червена боя
200 гр. пудра захар

Начин на приготвяне:

1. Яйцата се разбиват добре със захарта, добавя се олиото и отново разбъркваме.

2. След това към сместта се добавя брашното, какаото, бакпулвера, солта и червената боя. Бърка се с лъжица, защото сместта става гъста.

3. Месим добре тестото и след това го поставяме в хладилника за един час.

4. След това изваждаме, правим го на малки топченца и овалваме в пудрата захар.

5. Печем на 180 градуса в загрята фурна за 10-12 минути.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

29.11.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.