Торта - Панда
Торти

Изпратена от:

Веселка Карлукова от Кнежа

Необходими продукти:

8 с.л. брашно София мел екстра
4 яйца
8 с.л. захар
1 л. сладкарска сметана
течен шоколад

Начин на приготвяне:

1. Разбийте яйцата и захарта до побеляване.

2. Добавете брашното и бъркайте с дървена бъркалка.

3. Посочените съставки се разделят за два блата.

4. Изпичат се в тава застлана с хартия за печене.

5. В предварително загрята фурна на 200 °С до порозовяване.

6. Сметаната се разбива и половината се смесва с течен шоколад за достигане на желания цвят за тъмните части на пандата .

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

трудна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

От 40 до 90 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

31.12.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.