Гризини
Други солени печива

Необходими продукти:

1 ч.ч. брашно София Мел Пълнозърнесто
½ ч.ч. София Мел Класик
½ .ч. нискомаслено мляко
1/2 ч.л. бакпулвер
1 ч.л. чесън на прах
1 ч.л. риган
1 ч.л лют червен пипер
1 ч.л. сладък червен
1 ч.л. черен пипер
1/2 ч.ч. ленено семе
4-5 с.л. зехтин

Начин на приготвяне:

От изброените продукти се омесва меко, нелепнщео тесто. От него се оформят тънки фитили (солети) с дължина около 30 см и се редят в тава застлана с хартия за печене. Пекат се в загрята на 200 градуса фурна за около 10 минути

ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

04.05.2021

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.