290 гр. бяло брашно София Мел
1 яйце
200 гр. бяла захар
30мл. олио
30 мл. прясно мляко
2 г. сода
250 г. кисело мляко
1 пакетче ванилия
5 г. суха мая
2 банана
1 цял млечен шоколад
1. Сухите и течните съставки се разделят в отделни купи.
2. След това прибавяме сухите съставки към течните.
3. Разбъркваме добре.
4. Банана се реже на кубчета, а шоколада се начупва на ситни парчета и ги прибяваме към получената смес.
5. Намазваме формата с олио и я поръсваме с брашно, за да не залепне кекса и печем на 180 градуса 30 - 40 минути.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
ВИД РЕЦЕПТА
ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ