Бял хляб с прясна мая в хлепобекарна
Хлябове

Изпратена от:

СВЕТЛАНА КОЛЕВА от ТРОЯН

Необходими продукти:

590 г брашно София мел Класик
10 г прясна мая
1 с. л олио
340 мл вода
1 ч. л. сол
1 ч. л. захар

Начин на приготвяне:

1. Всичко се измерва с точност.

2. Разтваряме прясната мая в част от водата, която да е леко топла. В другата част от водата, разтваряме солта и захарта. Наливаме двете части от водата в казанчето. Слагаме олиото. Добавяме и пресятото брашно.

3. Пускаме хлепобекарната на програма основен бял хляб - 1кг - средно изпечен.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

над 90 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

25.11.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.