Бисквити с шоколадови капки
Сладкиши

Изпратена от:

Диана Андреева от Русе

Необходими продукти:

400 г брашно София Мел класик
400 г кафява захар
3 яйца
бакпулвер
150 г масло
ванилия
шоколадови капки или натрошен шоколад

Начин на приготвяне:

1. Маслото се разтапя на водна баня и към него се прибавя захарта.

2, Прибавът се яйцата, брашното, бакпулвера и ванилията. Разбива се до хомогенна смес. Когато се оформи лепкаво тесто се добавят шоколадовите капки.

3. Тестото престоява за около час в хладилника.

4. В тава се слага хартия за печене и се нареждат оформените топки.

5. Пекат се около 15 мин. на 180 градуса.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

От 40 до 90 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

21.12.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.