1 ч.ч. брашно София мел за кекс
6 яйца
1 к.ч. олио
1 бакпурвер
1 ванилия
1 ч.ч. захар
1 с.л. с връх какао
125 гр. масло
1 ванилия
1 ч.ч. пудра захар
1 яйце
1 с.л. какао
1 фин млечен шоколад
1. Разбиваме 6-те яйца със захарта докато утроят обема си. Добавяме постепенно мазнината, какаото, брашното, ванилията и бакпулвера. Получената смес изсипваме в тавичка застланиа с хартия за печене и печем за около 20 мин, или до готовност на блата.
2. От останалите продукти приготвяме крема. Маслото предварително размекнато се разбива на сняг със захарта, след което се добавя яйцето, ванилията и какаото. Готовия изстинал блат се намазва с крема и се навива на руло, което се залива с разстопеноият шоколад.
3. Прибера се в хладилник за 1 ч. и готово е рулото за хапване
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
ВИД РЕЦЕПТА
ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ