Кокосови бисквити
Сладкиши, Дребни сладки

Необходими продукти:

280 г брашно София Mел Класик
3 големи яйца
200 г бяла захар
180 г кафява захар
240 г меко масло
160 г кокосови стърготини
100 г натрошен шоколад
1 пак бакпулвер ванилия

Начин на приготвяне:

Двата вида захар се добавят към мекото масло, след това се слагат яйцата и ванилията и се разбива с миксер. Прибавят се кокосът и натрошеният шоколад, брашното и бакпулверът и се омесва тесто, което се прибира в хладилник за 1-2 часа. След това се оформят плоски топчета и се нареждат на разстояние в тава. Пекат се на загрята на 180 градуса фурна за 15-20 минути.

ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

13.11.2016

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.