Пудинг с грис
Други сладки печива

Необходими продукти:

100 г пшеничен грис София Мел
100 г захар
500 мл прясно мляко
50 г масло
100 г шоколад (млечен или черен)
ягоди или други плодове по желание

Начин на приготвяне:

Прясното мляко се затопля в касерола и към него се добавят захарта, натрошения шоколад и маслото. Сместа се кипва до получаване на хомогенна смес.

Постепенно се добавя гриса при непрекъснато бъркане и се вари около 3 минути.

Пудингът се разпределя в чаши или малки купички.

Декорира се с ягоди или други плодове по желание.

ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

16.03.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.